BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

3 de febr. 2019

Fases prèvies d'edats del Baix Llobregat. 3a. jornada

Tercera jornada i penúltima que s'ha disputat aquest dissabte matinal a la localitat d'Olesa de Montserrat, amb els nostres jugadors intentant situar-se en les primeres posicions de les seves categories i amb els següents resultats globals, a manca de sols una jornada per que acabin aquestes fases:

En la categoria sub-8 l'Irene Planella(Esplugues l'avenç CE) continua líder intractable amb 5 punts sobre 5, seguit a un punt pel Jordi Ventosa(Sant Joan Despí)

També el seu germà l'Ivan Planella segueix de líder absolut en la categoria sub-10 amb 6 punts sobre 6 possibles amb victòria inclosa en la jornada davant el nostre jugador l'Alex Poyan, malgrat aquest va tenir les taules a prop en la partida. El segon classificat es Víctor Columna(CE Sant Boi), mentre que l'Alex es tercer.

Alex jugant en la taula 1 contra l'Ivan Planella

En la categoria sub-12, domini dels nostres amb el Javier Montero, primer amb 6/6 i el Diego Fernandez-Huerta segon a 1 punt. També molt ben classificats l'Hugo Orellana, quart, i el Vladymir Klym cinquè, mentre que l'Héctor Cruz es dotzè provisional.

Javier i Diego en les primeres taules de la categoria

També segueix el domini de Jensen Broadbent(CE Cornellà) en la categoria sub-14 amb 6 de 6. El segueix amb 5 punts el jugador del CE Sant Boi el Marc Jordan

Finalment en la categoria sub-16 continua líder en Pau Pueyo (CE Sant Boi) amb 5/5 seguit  a 1,5 punts de distància del jugador del CE Cornellà el Ferran Puig

En nostre jugador en Dani Orellana està situat al mig de la taula amb 2 punts.

Dani jugant una deles seves partides

El proper dissabte finalitzarà aquesta fase prèvia territorial a la Ciutat Cooperativa Molí Nou a Sant Boi de Llobregat.