BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

4 de febr. 2019

Lliga Catalana. Ronda 3


Victòria dels tres equips de Pallejà en els seus enfrontaments davant els equips rivals en les tres categories on competim enguany:

PALLEJÀ 6-2  GRAN PENYA B

L'equip es va situa ràpidament amb un 4-0 gràcies a la victòries d'en Carles Martin(per incompareixença del rival), del nostre "Messi" en Toni GB, d'en Xavier Garcia Bou i de l'Alex Bueno. 

Mancava mig punt per guanyar el match que va arrivar en escreix, malgrat la derrota de l'Antonio Moreno, en una imprecisió que li va costar la partida al no veure una jugada intermitja. Però el que no va fallar va ser l'Isma Toribio i el Toni GM en una partida digne de ser una classe d'estrategia. Finalment en David no va poder guanyar en una posició complicada amb entrega inclosa on va obtenir una avantatge dinàmica que obligava a un càlcul precís per ambdues bandas

En aquesta posició, David va entrar en la línia Axe6

PALLEJÀ B 4-2  JAKE C

El match es posava favorable al segon equip degut al primer punt obtingut per Fernando Badia per incompareixença del contrincant, per la victòria ràpida d'en Diego Fernandez-Huerta que guanyà sorprenentment la dama contrària amb una cel.lada te la defensa francesa. 

Amb el match amb 2-0 arribà la victòria de l'Èric Alegre en una bona partida, malgrat ell no estava del tot content degut a que va donar certa opció de contrajoc al rival, però on finalment es va imposar amb peça d'avantatge.

Amb 3-0, les coses es van posar emocionants amb les derrotes de Pere Reyes i Javier Montero en les taules 2 i 3 que situava el marcador en 3-2 provisional a la espera del desenllaç de la partida de Pere Alegre. Però.... el presi acudia al rescat i guanyava posteriorment el match i la partida situant el marcador final favorable als nostres interessos.


PALLEJÀ C 3-1  SANT MARTÍ F

També el tercer equip va guanyar el seu enfrontament amb victòria còmode de l'Alex Poyan, així com Sergio Fernandez-Huerta. Fernando Poyan va perdre una partida igualada fins que al final la experiència va fer mella i no va poder definir la situació. 

Finalment la sort i el resultat es va decantar al nostre favor ja que Dani Orellana es va treure com un mag un escac i mat del barret, ja que en una posició perduda va començar fent diversos escacs per no perdre la partida i es va trobar un escac i mat a la desesperada que ni ell mateix s'ho creia.

En definitiva, bon resultat esperant que arrivi la propera jornada on els nostres equips s'enfronten en la quarta jornada a domicili davant  el Congrès B, el Peona i Peó E i l'Edami B respectivament.