BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

10 de febr. 2019

Fi de les fases prèvies d'edats del Baix Llobregat: 4 trofeus pel CEP





Amb la disputa de la darrera ronda en la quarta jornada disputada aquest dissabte al Casal Camps Blancs a Sant Boi de Llobregat han finalitzat les fases prèvies d'edats del campionat de Catalunya corresponents al Baix Llobregat.

Bons resultats pels nostres jugadors amb 4 trofeus repartits de la següent manera: els tres primers classificats de la categoria sub-12 i el tercer classificat de la categoria sub-10

Els resultats definitius han estat de la següent manera:

En la categoria sub-8 l'Irene Planella(Esplugues l'avenç CE) ha mantingut el lideratge de totes les jornades i ha quedat campiona de la categoria, seguida del Jordi  Ventosa(Sant Joan Despí) i del Nil Garcia(CE Olesa)

En la categoria sub-10, també victòria esperada vist les darreres jornades del seu germà l'Ivan Planella, seguit del Víctor Columna(CE Sant Boi) i del nostre jugador l'Alex Poyan que ha quedat finalment tercera desprès de guanyar el la darrera partida un final on ha coronat fins i tot dues dames.

Alex, 3er. classificat sub-10

La categoria sub-12 ha estat la més guardonada pel nostre club ja que els tres primers classificats han estat pels nostres jugadors, concretament Javier Montero, primer classificat, que malgrat una badada en la apertura,  ha pogut guanyar la partida amb un bonic remat;  Diego Fernandez-Huerta, segon classificat, després de vencer al contrincant amb un "mate de la coz", i Vladymir Klym, tercer classificat, que ha guanyat en la lluita pel podi a un altra dels nostres, l'Hugo Orellana, que ha jugat molt nerviós la qual cosa li ha fet perdre les seves opcions, situant-se finalment en 6è. posició. També l'Héctor Cruz ha tingut una bona actuació en la seva primera participació com a federat, acabant en 14ena. posició.

Javier amb peces negres, campió sub-12
En la categoria sub-14, el primer classificat ha estat Jensen Broadbent(CE Cornellà), seguit de Marc Jordan (CE Sant Boi) i de David Terrón (CE Cornellà)

Finalment en la categoria sub-16, el guanyador ha estat en Pau Pueyo(CE Sant Boi), seguit de Ferran Puig (CE Cornellà) i Diego López Pizarro (CE Cervelló). En Dani Orellana s'ha defensat com a pogut en aquesta categoria on ha notat un major nivell entre els participants, finalitzant setè.