BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

27 de gen. 2019

Lliga Catalana. Ronda 2

Resultats diversos pel que fa als nostres equips aquest diumenge en els respectius desplaçaments dels jugadors:


SITGES B - 2-6 -PALLEJÀ

Enfrontament cómode pel que fa al primer equip en el seu desplaçament a l'Hotel Sunway, posant el marcador en un favorable 0-3 molt aviat, amb victòries de Toni GB, Toni GM i l'Alex.

Posteriorment l'Antonio  feia taules i victòria de l'Isma que situava el provisional a 0,5-4,5

Finalment taules d'en Xavi en posició complicada i sense temps i David perdia després d'una partida un tan rara, mentre que en Carles guanyava en els apurs de temps després de desaprofitar una posició que tenia millor, situant el resultat marcador favorable als nostres interessos

TERRASSA - 4-2 -PALLEJÀ B

El Pallejà B en la seva visita al club egarenc: Diego, Pere Reyes, Javier Montero,
Pere Alegre, Guillem Portales i Sergio Fernande-Huerta

El segon equip visitava probablement, un dels locals amb més solera i amb gran ambient escaquístic al haver molts equips egarencs jugant els seus respectius enfrontaments.

El resultat final potser podia haver estat més ajustat segons el punt de vista del que subscriu i vistes posteriorment les partides, malgrat l'equip rival es segurament l'equip més fort del grup i superior al nostre en 200 punts d'ELO per taula.

L'equip començava perdent en la taula 1, on Diego no va poder evitar la derrota. També en Guillem va lluitar contra un sistema londres i la va tenir molt capdavall des de bon començament. 

Posteriorment en l'últim escaquer taules d'en Sergio en una partida molt igualada però que va apretar de valent al seu adversari. El resultat provisional era desfavorable 2,5-1,5 a manca de dues partides.

Finalment, en Pere Reyes signava taules en una dura partida, mentre que en Pere Alegre hauria de declinar el rei després d'una errada amb menys d'1 minut de temps en el seu rellotge.


MANLLEU B - 2-2 -PALLEJÀ C

Bon resultat del tercer equip malgrat anar amb 1 vacant, ja que dos dels tres jugadors van obtenir la victòria.

L'Alex Poyan guanyava de forma ràpida i contundent, mentre que en Fernando Poyan va aguantar fins al final on es va deixar una clavada pendent la seva torre i la partida, mentre que en Fernando Badia amb peó de menys durant bona part de la partida, va donar la volta a la truita, i va obtenir la victòria finalment.

La propera setmana els tres equips jugaran com a locals a la sala Pal.ladius, amb els següents enfrontaments:

Pallejà - Gran Penya B

Pallejá B -  Jake C

Pallejà C - Sant Martí F