BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

26 de gen. 2019

Fases prèvies d'edats Baix Llobregat. 2a. jornada


S'ha disputat aquest matí del dissabte la segona jornada de les fases prèvies d'edats del Baix Llobregat a Sant Joan Despí, que començaven amb els duels fratricides en les dues primeres taules dels nostres jugador de la categoria sub-12 amb els aparellaments Javier Montero-Hugo Orellana i Vladimyr Klym- Diego Fernandez-Huerta, amb la victòria dels jugadors més experimentats en Diego i en Javier mentre que, l'altra jugador en la categoria, l'Héctor Cruz guanyava la seva partida.

En Diego i en Javier s'enfrontaven posteriorment, tots dos amb 3 punts, en un altra d'aquests duels habituals en la categoria i on pot passar qualsevol cosa. En aquesta ocasió ha estat el Javier el que guanyava i es col.loca primer de la categoria sub-12 amb 4/4 punts, mentre que el Diego està en el grup perseguidor amb 3 punts. L'Héctor gràcies a les dues victòries d'avui es col.loca amb 2 punts i el Vladimyr que avui no ha estat encertat es situa amb 2 punts.  

Diego Fernandez-Huerta-0-1 Javier Montero

En la categoria sub-10 avui l'Alex Poyan perdia la seva primera partida probablement degut a que ahir estava amb febre i les seves condicions no eren les òptimes. Malgrat això es tercer provisional amb 3 punts en una categoria on l'Ivan Planella (Esplugues l'Avenç) esta intractable amb 4/4.

També esta amb 4/4 germana de l'Ivan, la Irene Planella que es situa primera provisional en la categoria sub-8, mentre que el primer de la categoria sub-14, també amb 4 de 4, líder provisional es situa el jugador del CE Cornellà el Jensen Broadbent

Finalment, en la categoria sub-16, bona primera partida del Daniel Orellana aconseguint taules contra el jugador del Cornellà Ferran Puig. Malauradament en Dani ha perdut la segona partida contra la jugadora també del Cornellà Esther Fresnedas i es situa en la classificació provisional amb 1,5 punts sobre 3 possibles essent el líder amb 3 de 3 el jugador del CE Sant Boi, en Pau Pueyo.

El torneig es reprèn el proper dissabte a la localitat d'Olesa de Montserrat 

Hector Cruz va guanyar les seves dues partides