BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

8 de març 2016

Lliga Catalana. Ronda 7

Palleja A 2-6 Cadena
Aquest diumenge es va disputar la setena jornada de la Lliga Catalana amb una dura derrota de l'equip A enfront el Cadena el qual va imposar el major elo en la majoria de taulers, amb derrotes clares d'en Toni, Luis i David; derrotes amb opcions d'en Fran, Pere Reyes i Dídac. Només van aconseguir la victòria l'Àlex Bueno i en Carles que continúa imbatut.

Aquest grup està resultant molt difícil on la permanència esta molt disputada ja que el segon classificat té 4,5 punts i el últim 3 punts amb poc marge de punts entre els equips, molta lluita i tot per decidir en les últimes 2 rondes.

La propera setmana l'equip es desplaça a l'Hospitalet per jugar contra el Jake B i tancarem la participació el proper 3 d'abril contra el Castellbisbal.

Espiga D 1,5- Pallejà B 2,5

El Pallejà B es va desplaçar al barri de les Corts a Barcelona, per jugar el seu enfrontament amb l'Espiga de les Corts D amb victòria.  Primer va guanyar de forma ràpida l'Alex Ayllon mentre que Pere Alegre obtenia unes afortunades taules en una posició crítica. l'Antonio Moreno guanyava en una gambit de rei força interessant amb peces negres, mentre que finalment Fernando perdia la seva partida que ja portava molt costa avall.

L'equip B, que manté les seves opcions d'ascens, jugarà la propera setmana com a local contra el Cervelló B