BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

20 de març 2016

Inici del campionat de Catalunya d'edats 2016


Carles Martin ha iniciat la seva participació en el campionat de Catalunya d'edats que es disputa des d'aquest dissabte a L'Hotel Palas de Vilaseca-Salou fins al 24 de març a Vilaseca-Salou. I ho ha fet de forma exitosa desprès de dues victòries i 1 taules, que el sitúen amb 2,5 de 3. 

La veritat es que en Carles ha hagut de treballar dur en les tres partides. La primera disputada el dissabte victòria desprès de 3 hores de lluita gràcies a un peó d'avantatge. La segona partida s'ha disputat aquest diumenge al matí també amb victòria però molt apurat de temps. 

Finalment aquesta tarda en Carles tornava a jugar aquesta vegada amb blanques on s'ha arribat per trasposició de jugades d'una petrov a una defensa berlinesa, arrivant a un final de torres i peons on, malgrat en Carles ha tingut la opció de victòria, no l'ha pogut concretar finalitzant la partida en taules. 

Cal dir que la partida ha estat retramesa en directe via internet per la federació catalana, la qual cosa ha fet que molts companys del club l'han pogut seguir i comentar durant bona part de la tarda 

Carles Martin- 1/2-1/2- Edgar Roca
Demà al matí es disputarà la 4 partida on en Carles jugarà amb negres contra el jugador del Montornès Wei Zheng Hong