BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

23 de març 2016

Penúltima jornada del Catalunya d'edats


Jornada complicada la que hem viscut avui amb el seguiment del nostre jugador en Carles participant de la categoria sub-12 del campionat de Catalunya d'edats 2016, el qual perdia en la sessió matinal enfront una defensa moderna, on li han fet dos cops tàctics molts senzills i ha hagut de declinar el rei. 

Possiblement, el fet d'haver perdut un parell de partides, en un campionat tan exigent on no hi ha temps de recuperar-se dels errors, li hagi afectat anímicament i a més a hagut de jugar partides de molt llarga durada. Pensem en aquella de 4 hores que finalment va perdre li va passar factura. 

Per la tarde en Carles va a jugar una nova partida, amb la sensació de que o guanya o quin desastre. Desprès d'una imprecissió seva però, menys mal, també del seu rival, finalment guanya i es col.loca amb 5/8 i demà finalitzara la seva participació.

Segurament no es la participació que ell esperava però no es ni molt menys un desastre. Pensem que tenim un gran jugador, i que serà un encara millor jugador. Hem vist aquest dies que tots els companys del club han donat suport en Carles. Tothom pensa que ha progressat molt el darrer any, però en competicions d'aquest tipus hi ha un aspecte psicològic en forma de desgast i els detalls a vegades son determinants .

En definitiva, som possitius: s'ha de perdre primer per estar preparats quan toqui guanyar!