BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

21 de març 2016

Nova jornada del campionat de Catalunya d'edats


Jornada agridolça pel que fa als interessos del nostre jugador Carles Martin en la disputa de les rondes 4 i 5 del campionat de Catalunya d'edats categoria sub-12 que es celebra en el Hotel Palas de Vilaseca i Salou.

La ronda 4 es disputava a partir de les 9,30 hores del matí i l'enfrontava amb el jugador del Montornès Wei Zheng Hong. La partida finalitzava amb unes taules justes desprès de que en Carles anès molt apurat de temps en la part final de la partida. 

Temps de descansar, dinar, relaxar-se i nova ronda, a les 16,30 hores, enfront aquesta vegada de la jugadora Vinyet Palau. Les coses no pintaven gaire bé segons en comentava en Toni Gallego, desplaçat a Vilaseca per a la ocasió en el dia d'avui: "Li han fet un atac de franc i tenia que haber realitzat un contraatac en el centre. 

S'ha quedat en una posició molt restringida, No m'agrada"- ens deia . Finalment hi desprès de 3 hores de partida, en Carles ha perdut, la qual cosa es notícia ja que feia molt de temps que no perdia en campionat oficial. 

Ara toca descansar, treure's la pressió de sobre, recuperar-se de la derrota. Nombrosos missatges de suport rebuts pels seus companys de club. Endavant Carles!. Recorda tal com deia el genial Capablanca: "Aprendí más de una derrota que de cien victorias".

Demà tornem-hi.