BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

29 de febr. 2016

Lliga Catalana. Ronda 6

Tres Peons- Pallejà 5,5-2,5
Nova derrota del primer equip en la seva visita al barri de Gràcia de Barcelona enfront el Tres Peons D, en un matí no gaire afortunat i on l'equip haurà d'esperar altres ocasions per assolir matemàticament la permanència.

El match va començar amb una derrota de l'Esteve que va perdre la seva partida desprès d'un sacrifici sense prou compensació. Poc desprès, en Dídac també va haver de declinar el seu rei, ja que no va tenir cap tipus d'opció des de la mateixa apertura.

Posteriorment arribaren les taules d'en Toni en una apertura italiana variant Traxler on, una vegada es van acabar les complicacions, es va arriba a un final d'alfil contra cavall; també taules d'en David no va saber culminar una bona posició i finalment va haver de lluitar per l'empat. Pere Reyes va rebre el escac i mat, ja que mai abandona, tras guanyar-li el rival la seva partida en el franc de dama. En aquell moment el marcador ja mostrava un contundent 4-1

L'Àlex va aconseguir la única victòria del mati després de guanyar un peó en la mateixa apertura en una escocesa i va mantenir la seva renda fins el final. Menció apart en Xavi que debutava amb el club i va perdre al caure-li la bandera quan estava millor i, ja amb el match decidit, en Carles pactava taules en una posició igualada però amb molt peix per vendre.

Pel que fa al Pallejà B que jugava com a local, victòria per 3-1 que el sitúa com a líder del grup. 

Pallejà B-Vilafranca G  3-1

El matí va començar bé  amb la ràpida victòria de Pere Alegre, en una siciliana variant del drac on el seu rival es va equivocar en la mateixa apertura. Després l'Èric guanyava en el taulell 4 en un enfrontament que portava avantatge durant tot el transcurs de la partida. 

Posteriorment la sorpresa saltava en el taulell 1 on l'Antonio es veia sorprès per una jugava arriscada del contrincant però que no va veure la defensa precisa que el deixava amb avantatge i on va caure en una xarxa de mat. En aquell moment el marcador era de 2-1 i únicament faltava una partida per resoldre. 

Finalment en Fernando va guanyar una partida que tenia en contra però que va lluitar per decantar-la al seu favor i aconseguir el punt definitiu que reflectia el marcador final.

La setmana final el primer equip jugarà com a local per assegurar la permanència contra el Cadena, mentre que el B viatjarà al barri de les Corts contra l'Espiga D.