BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

22 de febr. 2016

Lliga Catalana. Ronda 5





S'ha disputat aquest diumenge a la sala Pal.ladius l'enfrontament de l'equip A contra el gran favorit per assolir l'ascens, l'escola d'escacs de Barcelona B, un equip d'un altra categoria amb jugadors de diverses nacionalitats i molt superior en cada tauler per nivell d'ELO que va imposar-se per un contundent 1 a 7

L'escola d'escacs ens va passar per damunt i tan sols van poder aconseguir dues taules. Potser el resultat es més abultat del que hauria de ser, però en cap moment va haber la possibilitat de donar la sorpresa.

Els tres primers resultats no van trigar. D'una banda derrota clara de Pere Reyes que va jugar una siciliana entrant en el gambit Smith-Morra i va sortir ben escaldat. Derrota també de Luis Vega i partida taules de Fran Izquierdo, jugant de manera sòlida amb blanques, en un final d'alfils de diferent color.

Més tard, David es deixa la dama en una descoberta quan la partida estava igualada i l'Àlex entaula en un final de torres. El resultat en aquell moment 1 a 4.

Després en Toni perd la partida després d'un sacrifici dubtós del seu rival en el que el nostre jugador no encerta amb la millor continuació. L'Esteve també perd la seva partida que va lluitar de manera digne, al perdre una peça quan la seva posició era ja desesperada i a menys d'1 minut de rellotge. I finalment l'Antonio també perd en un final de dames en les que va tenir les taules al seu abast però tampoc va poder trobar-les.

Després d'aquest resultat contra el rival més fort i possiblement l'equip que assoleixi l'ascens definitiu, el nostre objectiu és el d'aconseguir el més aviat millor els punts necessaris per assegurar la permanència.

L'equip A es desplaça el proper diumenge al barri de gràcia per jugar contra el Tres Peons D, mentre que l'equip B que aquesta setmana descansava jugarà com a local contra el Vilafranca G amb l'objectiu d'assolir l'ascens a la segona categoria. Falten 4 jornades per aconseguir-ho.

A la dreta, taulers 1 a 4: Esteve, Toni, Luis i David

A la dreta tauler 5 a 8: Fran, Pere Reyes, Alex i Antonio