BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

7 de febr. 2016

3a. jornada d'escacs Base del Baix Llobregat a Sant Feliu



S'han disputat aquest dissabte al mati a les instal.lacions de la Unió Coral de Sant Feliu de Llobregat, la tercera i penúltima jornada de les fases prèvies d'escacs base del Baix Llobregat amb la disputa de les rondes 3 i 4. Pel que fa als nostres jugadors:

En la categoria sub-18, l'Àlex Ayllon va perdre la primera ronda i descansava durant la segona, Està amb 2 punts sobre 5.

En la categoria sub-14 l'Èric Alegre va fer taules la primera partida i guanyava la segona. L'Ivan Gimenez va verdre la primera partida i guanyà la segona. Tots dos estan amb 4/6 empatats en la tercera posició amb d'altres dos jugadors. Els primers jugadors estan amb 5,5 punts a la espera de la última ronda.

En la categoria sub-12 Guillem va guanya la primera partida i va perdre la segona partida en la taula 1 de la categoria contra el número 1 del ranking inicial. Ara està empatat enla quarta posició amb 4/6. La Lucia no va venir per malaltia, al igual que la Jana. Estan amb 2 i 1 punt respectivament. L'Adrià, que debuta en la competició, va perdre la primera partida i guanyà i suma 2 punts.

En la categoria sub-10 l'Hugo que portava 3,5/4 va guanya la primera i va perdre la segona en la taula 1 de la categoria. Ara està 4rt, amb 4,5 punts a mig punt del segon a la espera de la última jornada. Javier Montero va guanya la segona i porta 3,5 punts. Ivan Ruiz taules i victòria i també està amb 3,5 punts. Diego va perdre las dues partides i segueix amb 3/6 punts. Els debutants l'Èric i l' Ignasi van guanyar una partida i estan amb 2 punts. Finalment l'altra debutant l'Àlvaro va perdre les dues i segueix amb 1 punt.

Finalment en la categoria sub-8 Nicolàs no ha tornat a jugar des de la primera jornada i no s'ha estrenat amb cap victòria.

La propera setmana darrera jornada d'aquestes fases prèvies a Sant Boi de Llobregat, amb el Molí Nou com a club anfitrió.