BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

12 de jul. 2015

Finalització del campionat d'Espanya sub-12 de Salobreña


El nostre jugador Carles Martin i la resta d'integrants de l'equip català han finalitzat la seva participació en el campionat d'Espanya sub-12 que s'ha disputat durant tota la setmana a Salobreña(Granada). Han estat partides difícils, on havia de suar de valent per a aconseguir el punt. 

Com a fet remarcable, el campionat d'Espanya femení aconseguit per la Joana Ros.  La resta de resultats individuals han estat bons però Catalunya haurà d'intentar millorar els seus resultats per a la temporada vinent com han manifestat els membres del cos tècnic de la expedició catalana. Els millors resultats: 13ena. posició de Sergi Riu López, amb 6,5/9 i 20ena. posició de Victor Alvarez Albiol amb 6/9

Pel que fa al nostre jugador Carles Martin Barceló: discreta actuació amb 2,5 punts sobre 9. Ara bé, valorem principalment la experiència que li ha suposat compartir aquests dies amb els nens de més nivell de tota Espanya. El Carles té ara mateix molta motivació per seguir aprenent: ganes d'analitzar les partides pròpies i dels rivals. També els entrenadors de la federació catalana, en Michael Rahal i el Daniel Leiro, com també el seu monitor l'Esteve Gumà, li han dit que ha de ser més ofensiu i no actuar tan a la defensiva. 


En Carles també comentava l'aprenentatge que ha suposat poder analitzar alguna partida amb en Michael Rahal i en David Leiro, coachs de la federació, i les ganes que tenia d'analitzar amb l'Esteve i veure on havia fallat quan perdia alguna partida. 



En quan als resultats generals, el nou campió d'Espanya es Gabriel Guispe Arteaga(Madrid), sots-campió el Lance Henderson de la Fuente(Andalusia) i 3er. classificat, Pedro Antonio Gines Esteo (Aragó). 

Com hem comentat la campiona d'Espanya, es ben coneguda per nostre club, la jugador del CE Sant Boi a la qual felicitem tan a ella com als seus pares principalment.