BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

10 de jul. 2015

Crònica des de Salobreña. Cta. d'Espanya Sub-12 (V)

Novament des de Salobreña on s'ha disputat aquest matí la 7a. jornada del campionat d'Espanya sub-12. En Carles Martin jugava en aquesta ocasió contra un jugador de cantàbria. La partida ha començat amb peó de rei per part del Carles i ha derivat en una apertura dels quatre cavalls. Després d'un hora la partida estava molt igualada, només una lleugera avantatge del Carles amb un peó doblat de l'oponent quelcom dèbil però que no ha pogut aprofitar. Finalment partida taules. 

Carles Martin-Alejandro Marin. 1/2-1/2

Els jugadors han comentat la partida en el post-mortem com es pot observat a la imatge següent:


Finalment la partida la han analitzat amb el seu entrenador l'Esteve Gumà. Aquest li comentava que partida molt igualada i taules justes.


Pel que fa a la resta de membres a destacar la ràpida victòria del Victor Alvarez amb peces negres, en pocs moviments que es coloca com a millor classificat dels catalans amb 5/7 i les taules de Joana Ros(4,5/7).

Per la tarda es continúa amb la disputa de de la 8a. i penúltima ronda amb enfrontaments al capdamunt de la classificació per decidir el podi del campionat, amb 4 jugadors amb 6/7: Pedro Antonio Ginès(Aragó), Daniel Arjol(Aragó), Lance Henderson de la Fuente(Andalusia) i Gabriel Gisper(Madrid)