BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

9 de jul. 2015

Crònica des de Salobreña. Cta. d'Espanya Sub-12 (IV)

Des de Salobreña, malauradament, no tenim gaire bones  notícies pel que fa a la disputa de la 6a. ronda del campionat d'Espanya sub-12 del resultats generals del conjunt de jugadors de la selecció Catalana.

Victor Pérez-Carles artin
En Carles Martin, s'enfrontava amb el rival més dur en principi per ranking inicial, el jugador d'Andalusia Víctor Pérez Escudero. La partida començava amb e4 i defensa francesa d'en Carles, derivant en una variant del canvi, amb canvi de Dames ben aviat, amb 4- De2+ De7 i 5-DxD . La partida ha continuat molt igualada però en Carles ha jugat molt lent, i ha acabat ben just de temps, amb 1 minut i 11 segons, al límit. Finalment perd la partida.

L'Esteve li comenta que  potser no ha plantejat bé l'objectiu d'àtac i simplement l'altra jugador ho ha fet millor. I a més ha jugat molt lent. En Carles ho entén.

Com hem comentat tampoc hi ha bons resultats de la resta d'expedició catalana: els millors classificats, la Joana Ros ex campiona d'Espanya sub-8 perd, està plorant decebuda,quina pena!. Perd també l'actual campió de Catalunya el Victor Àlvarez. Tots dos es despengen amb 4/6.

Derrotes també de Guerau Masagué(3,5/6), l'Anais Garcia (3/6) i el Daniel Alcantarilla(2/6).

Taules de Llibert Céspedes(3,5/6), com també de l'Àlex Ramon (3,5/6)i del Daniel Alvarez(2,5/6)

Finalment victòries de Alex Bes (3/6), del Jan Salvatella(2,5/6), del Sergi Riu López(3,5/6), del Pau Pueyo(3,5/6) i de la Laura Povill(3/6)

Aquesta tarda jornada de descans. Hem de recarregar piles.