BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

6 de jul. 2015

Crònica des de Salobreña. Cta. d'Espanya Sub-12 (I)


Mal inici de campionat del nostre jugador en Carles Martin en el començament d'aquest matí dels enfrontaments del campionat d'Espanya amb 17 jugadors de la secció catalana i un total de 135 jugadors de tota Espanya.

En el primer enfrontament davant la jugadora canària Jenny Maria Sanabria, el nostre jugador ha jugat una partida amb peces negres on ha plantejat una defensa francesa. La jugadora rival ha optat per la variant no usual De2 en la segona jugada, on s'han desenvolupat les peces normalment. N'obstant, en la jugada 21 en Carles ha fallat en un tema tàctic i ha comès una errada pròpia que li ha costat un desavantatge massa important per poder remuntar perdent finalment la partida.

Jenny Sanabria-Carles Martin 1-0


En la ronda 2 en Carles s'ha enfrontat amb el jugador de l'Aragó Pablo Buisac. Ha estat una partida molt llarga i igualada, però finalment en la jugada 50 en Carles ha fet una errada en una posició teòricament de taules en un final de torre i peons molt igualat. Mala sort pel nostre jugador que es sitúa en un 0/2 el que denota el fort nivell d'aquest campionat

Carles Martin-Pablo Buisac 0-1

Pel que fa a la resta de resultats de la selecció catalana, únicament el vigent campió de Catalunya el Víctor Àlvarez Albiol es sitúa amb 2/2, mentre que tenen 1,5 punts en Llibert Cespedes, el Guerau Masagué, el Sergi Riu i l'Anais Garcia Ramos. Després un seguit de jugadors amb 1/2 com la Joana Ros, un uns quans amb 0 punts com el propi Carles el que denota el fort campionat que es disputa.

Bé, això tot just comença i demà es disputa la ronda 3. Malgrat tot, el què pensem i aixì ho hem trasmès al nostre jove jugadors, es que ha de gaudir independentment del resultat d'aquest campionat, ja que el sol fet de disputar-ho ja es tot un privilegi. 

Selecció catalana sub-12