BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

7 de jul. 2015

Crònica des de Salobreña. Cta. d'Espanya Sub-12 (II)

Carles Martin- Cristian Sabev  1/2-1/2

En Carles Martin ha finalitzat la seva partida en taules en la 3a. ronda que s'ha disputat aquest matí dels campionat d'espanya, en el matx que l'enfrontava amb el jugador de la federació navarresa Cristian Sabev Atipov. 

El jugador contrari ha plantejat una defensa siciliana amb fianchetto i veritablement ha estat una llàstima, ja que en Carles tenia la partida molt bé per guanyar però ha fallat en una jugada intermitja, tal com l'explicava el coach de la federació Catalana Michael Rahal. En Carles tenia una intermitja a la jugada 16 que no ha vist i permetia guanyar peça. Despres un altra intermitja a la 28 que no ha vist ha permès igualar la partida a les negres i aconseguir taules per escac continu. Una pena ja que estava molt a prop de la seva primera victòria

El MI Michael Rahal analitzant amb en Carles la partida

Pel que fa a la resta de resultats dels altres jugadors catalans, mal resultat per l'actual campió català Victor Alvarez Albiol que ha perdut, quedant en Guerau Masagué i el Sergi Riu amb 2,5 punts sobre 3 i el propi Víctor Àlvarez, la Joana Ros, l'Alex Ramon i el Pau Pueyo amb 2 de 3.

Avui finalitza la disputa del campionat fins demà, que de ben segur, aprofitan els jugadors i monitors i resta de familiars per descansar i fer una mica de turisme.