BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

9 de jul. 2015

Crònica des de Salobreña. Cta. d'Espanya Sub-12 (III)

Dura, emotiva jornada la que ha viscut avui des de Salobreña en la disputa del campionat d'Espanya pel nostre jove jugador en Carles Martin.

A les 10 hores començava la disputa de la 4a. ronda que l'enfrontava amb peces negres al jugador d' Andalusia Francisco Salva Jimenez Carrasco. 


Francisco Jimenez Carrasco-Carles Martin

Son les 11,50 del matí. El Carles té dos peons d'avantatge. Res ens fa presagiar el desastre, l'infortuni. Però es gira la truita. Ara amb peça de menys i apurat de temps. Quin patir!- Al final, partida perduda.

El Carles s'ho ha pres molt malament- em comenta la Cati la seva mare: "Esta molt emprenyat i ha desaparegut". Penso que ha d'escampar la boira. Toca gestionar la derrota, un procès dur que ha de passar individualment, malgrat la presència al seu costat dels seus pares i l'entrenador. Han estat 4 jornades, moltes il.lusions posades i hores de treball i, en definitiva, només porta una partida taules i 3 derrotes. El jugador sap que tenia posicions favorables. Ara toca recuperar al jugador anímicament per la partida de la tarda, d'aqui no res!.

L'Esteve, el seu entrenador comenta que sembla increible que hagi perdut la partida, tenia un clar avantatje de 8 punts segons el mòdul d'anàlisi en la jugada 30 que ha anat perdent!. Quina llàstima!.



Comença la jornada de la tarda. Ronda 5- contra el jugador navarrès Unai Eguaras amb peces blanques. Defensa Siciliana Variant Rossolimo. partida llarga, molt renyida, hi ha opcions. Tot l'equip de la gran família del club pendent dels aconteixements. 5 minuts i mig per Carles, 17 minuts pel rival. Va apurat de temps. Com ens està fent patir aquest noi!- ens comenta el nostre jugador Toni Gallego.

Mentrestant ens van comentan els resultats globals d's altres membres de la expedició catalana: Daniel Alcantarilla (2/5), Alex Bes (2/5); Víctor Àlvarez( molt bé 4/5); Dafne Medinilla (1,5/5); Anais Garcia guanya(3/5), Vinyet Palau (2/5); Guerau Masagué perd la partida(3,5/5), Dani Àlvarez (2/5); Llibert Cespedes (3/5); Alex Ramon perd la partida (2,5/5); Marc Jordà  també (2/5). Gairebé tots els pares pendents de les seves partides


Finalment..... Carles Martin. Victòria per fi !(1,5/5). Acaba també la partida de la Joana Ros amb victòria( molt bé 4/5).

Bé Carles!. La seva mare em comenta: - Ens feia falta aqui victòria perquè estaven enfonsats.  


Demà ens enfrontem a un altra jugador andalús Victor Escudero Pèrez. 

Avui ha estat una jornada emotiva. Aquesta victòria era necessària pel nostre jugador- Ens consta que, les hores de lluita i de tensió acumulades, ja està preparant la seva partida de demà al matí amb l'Esteve. La fotografia recentment enviada dona fe.

Demà continua!

En Carles amb el seu entrenador, l'Esteve Gumà