BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

29 de gen. 2022

2a jornada de les fases prèvies del campionat de Catalunya d'edats

 


S'ha disputat aquest dissabte 29 de gener, al pavelló esportiu Sant Bernat d'Olesa de Montserrat, la segona jornada de les quatre que consten les fases prèvies en el Baix Llobregat del campionat de Catalunya per edats, amb molt bons resultats generals pel que fa a aquesta jornada pels nostres jugadors, amb les dues partides disputades.

Pel que fa a la categoria sub-8, en Gerard (foto superior) ha guanyat les dues partides i es manté com a líder provisional de la categoria amb 4 de 4. 

En la categoria sub-10, l'Izan ha guanyat la seva primera partida i ha fet taules en la segona i es col.loca quart amb un total de 2,5 punts sobre 4 possibles (foto inferior).


En la categoria sub-12 l'Àlex Poyan ha guanyat les dues partides i està al capdavant conjuntament amb la Laia Garcia amb 4 de 4; el Mario ha perdut la primera i guanyat la segona i es col.loca amb 2 punts, mentre que, el Gerard González s'estrenava després del seu confinament de la setmana passada aconseguint dues victòries (foto inferior).


En la disputada categoria sub-16, el Javier ha guanyat la primera partida, com també el Diego (fotografia inferior), que ha aconseguit la victòria enfront d'un dels favorits, en Jensen del club escacs Cornellà, amb una estructura típica de l'àtac indi de rei. 

Malauradament, a la següent ronda, el Diego ha tornat a guanyar, però el Javier ha caigut davant el mateix Jensen. En aquesta categoria que es disputa en format tancat tots contra tots, pot passar qualsevol cosa d'aquí al final de campionat. 




Malauradament, hi ha hagut per part nostre un total de 5 baixes al llarg de la jornada degudes al confinament produït per la covid, concretament, en Nel i el Pep en la categoria sub-8, el Lluc i el Roc en sub-10 i en Dani Orellana en la sub-20. Desitgem una molt ràpida recuperació i que estiguin a punt en la següent jornada que es disputarà precisament i preciosament a Pallejà dissabte vinent.