BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

28 de gen. 2022

Inici de les fases prèvies del campionat de Catalunya d'edats en el Baix Llobregat

 


Un total de 12 jugadors del club, han iniciat aquest passat dissabte a la localitat d'Esparreguera,  les fases prèvies del campionat de Catalunya d'edats corresponents al Baix Llobregat,  amb la participació de gairebé un centenar de jugadors en totes les categories, malgrat hi ha hagut nombroses absències en aquesta primera jornada degut al confinament per la covid.

El club ha comptat amb la participació alhora, de nens que s'estrenaven en la competició amb l'emoció afegida que els hi suposava: en Gerard i el Nel en la categoria sub-8, l'Izan i el Lluc en la categoria sub-10 i el Mario en la categoria sub-12 i d'altres ja habituals en aquest tipus d'esdeveniment: l'Àlex en la categoria sub-12, el Javier i en Diego en la sub-16 i el Dani en la sub-20 que, ben segur, lluitaran per a les primeres posicions.

Els nouvinguts en aquest tipus de competició van sortir molt contents, malgrat que no sempre els resultats són els esperats, la qual cosa, és el més important.

Malauradament en Pep en sub-8, el Roc en sub-10 i el Gerard enn sub-12, no van poder estrenar-se a l'estar confinats, tot i esperant ho puguin fer en la segons jornada.

La segona ronda es disputarà a Olesa de Montserrat, mentre que la tercera Pallejà actuarà com amfitrió, finalitzant el torneig a Sant Feliu de Llobregat el pròxim 12 de febrer.

                                            Repassant les partides després de la 1a. Ronda