BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

9 de gen. 2022

Javier Montero pateix en el Sunway

 


Javier va participar en el grup B del torneig disputat a Sitges en l'hotel Sunway a 10 rondes del 13 al 23 de desembre de 2021, amb una discreta actuació.

En Javier va partir la duresa del torneig, molt exigent. El va afectar les dues derrotes de les jornades 2 i 3 davant els sempre perillosos jugadors hindús. 

Aquest fet el va marcar per la resta del campionat, on no va trobar la millor versió d'ell mateix, jugant molt cansat després de partides molt llargues a jornada diària, acabant, finalment amb 4,5 punts. Malgrat això, segur que li servirà d'experiència al nostre jove jugador per a futures edicions i esdeveniments.

El guanyador del torneig en aquest grup B va estar el saudí Al Mansour Abdulziz , seguit de l'hindú Vishal B Choudary i el peruà Juan Ordinola.

En el grup A, el guanyador va estar pel sistema del desempat, la jove estreballa de l'Uzbekistan de tan sols 17 anys el GM Nodirbek Abdusattorov, que ja havia guanyat dies abans l'Open Internacional de El Prat i, posteriorment va sorprendre tothom en proclamar-se campió del món de partides ràpides disputat a Varsòvia, per davant de Nepomniatchi i el mateix Magnus Carlsen.

També al capdavant del grup A van finalitzar els grans mestre l'alemany Dmitrij Kollars, el bulgar Ivan Cheparinov i l'hindú Abhimanyu Puranik.