BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

29 de gen. 2022

Lliga Catalana 2022. 1a ronda

Després de l'aturada de la competició per equips estrella, motivada per la situació creada per la Covid-19, ha començat aquest diumenge la primera jornada de la Lliga Catalana 2022, amb la participació de 3 equips del nostre club, concretament el Pallejà A, a la primera categoria, i els equips B i C, tots dos en la segona categoria provincial.

Mal inici dels equips A i C en les seves categories respectives: l'equip A amb escandalosa per 5,5- 1/2  contra el Castellbisbal, amb derrotes de Javier, David, Diego, Antonio i Dani (en la fotografia superior). Únicament l'Èric va obtenir unes taules.

També va perdre l'equip C contra el Vilafranca E per 3-1 amb derrotes de l'Àlex Poyan en la taula 1, el Lluis en la 2 i la Maria en la 4 i victòria d'en Max en la taula 3 que s'estrenava en la Lliga.

Finalment, l'equip B va sortir victoriós de la seva visita a la seu del Congrés D, amb victòria amb bona partida d'àtac de l'Alexis en la taula 3, d'en Pere Reyes en la 2 i derrota d'en Sergio en la 4. En darrera instància, Pere Alegre, va aconseguir taules en la taula 1 que atorgava la victòria en el matx.