BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

6 de febr. 2022

3a jornada de les fases prèvies d'edats a la sala Pal.ladius

La sala Pal.ladius de Pallejà va acollir aquest dissabte 5 de febrer la 3a jornada de les fases prèvies del campionat de Catalunya d'edats, amb la participació d'una norantena de jugadors de diferents clubs del Baix Llobregat.

En aquesta jornada, ja estaven disponibles tots els jugadors del nostre club, després que en la darrera jornada, no poguessin jugar fins a 5 dels nostres jugadors per culpa del confinament d'un o més dies, com és el cas d'en Roc i en Pep, que s'estrenaven en la competició.

Els resultats no van ser del tot els desitjats pels nostres interessos, ja que van haver-hi algunes derrotes. No obstant això, esperem que durant la darrera i definitiva jornada els resultats siguin més favorables.

Així, en la categoria sub-8, en Gerard que portava 4 de 4, va perdre inesperadament les dues partides disputades, mentre que el Nel perdia la primera i guanyava la segona.

A ressaltar en Pep, que després de la seva absència durant dues jornades, començava la seva etapa competitiva amb dues victòries.

A manca de la darrera jornada, hi ha cinc jugadors amb 4 punts, amb el Gerard en aquest grup capdavanter.

Pep, categoria sub-8
                                                                En Pep, s'estrenava en sub-8

Nel, en la categoria sub-8

En la categoria sub-10, l'Izan va obtenir el millor resultat de la jornada pel que fa als nostres,  guanyant les seves dues partides i es situa 2n de la classificació provisional, mentre que en Lluc, malauradament va perdre una de les seves dues partides i es despenja una mica.

Bona notícia també és que el Roc s'estrenava després del seu confinament.

Lluc, categoria sub-10, altre de les joves promeses del club

En la categoria sub-12, un dels nostres principals actius, l'Àlex Poyan va perdre les seves dues partides i es col.loca en la 4a posició provisional a manca de la darrera jornada.

El Mario va guanya la primera i perdia la segona partida i es situa 11è mentre que el Gerard González ocupa la 22a posició.

En la categoria sub-14, on no es compta amb la participació de cap jugador del club, l'Unai Añor i el Daniel Martos, del Molins de Rei i Espluguenc respectivament, estan al capdavant de la categoria amb 5,5 punts.

En la categoria sub-16 també hi ha un triple empat amb Jensen del CE Cornellà i els nostres jugadors en Javier Montero i el Diego Fernández-Huerta que es van enfrontar durant la jornada en un duel fraticida que es va decantar finalment a favor del Javier.

Javier vs Diego, dol al cim entre dos jugadors del nostre club

Finalment, en la categoria sub-20, en David Mestres del Club Escacs Cornellà hi ha guanyat de forma anticipada a manca de la darrera jornada, gràcies a les 5 victòries obtingudes en les 3 primeres jornades.

Mentrestant, en Dani Orellana s'ha reincorporat com un tro després del seu confinament, guanyant les dues seves partides i disputarà la seva darrera partida dissabte vinent amb opcions de podi. Ben segur que, en cas de no haver estat confinat, hauria arribat molt lluny.

La propera i darrera jornada es disputarà a la Unió Coral de Sant Feliu de Llobregat.