BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

22 de jul. 2018

Carles Martin finalitza la seva participació en el Campionat d'Espanya Individual sub-14


Tot el club ha seguit amb interès la participació d'en Carles en el campionat d'Espanya individual sub-14 disputat del  16 al 21 de juliol a la localitat de Salobreña(Granada) amb la retransmisió en directe de les partides a travès del canal de Chess24 per internet.

En Carles, que és l'actual campió de Catalunya sub-14,  va disputar tot el campionat a les primeres taules amb la presió que això suposa: 2,5 de 3 en el primer tram. 2,5 de 3 en el segon tram i així es situava amb els escollits per disputar les primeres posicions finals. Malaurament va patinar en les 3 darreres rondes amb només 1 punt en les 3 partides i es què amb un campionat tan exigent com el campionat d'Espanya amb molt de nivell, qualsevol mal dia o patinada es paga ben cara. Finalment 6 punts sobre 9 i la 19ena. posició en el campionat d'Espanya.

En Carles disputant una de les seves partides
Cal tenir en compte que, malgrat aquest resultat no era l'objectiu esperat a l'inici del campionat que no era un altra que possiblement situar-se entre el top-5 d'Espanya, la progressió d'en Carles des de finals de la temporada 2016-2017 ha estat espectacular: en el darrer any i mig ha estat pujant i pujant amb el culmen de la conquesta del Campionat de Catalunya d'enguany. Coneixent a en Carles, la seva dedicació i esforç i la seva passió pels escacs, de ben segur continuarà progressant com fins ara.

Els seus pares en Jose i la Cati donaven les gràcies a tots els membres del club pel seu suport. "Ja són anys i sempre esteu al seu costat", ens deien. La veritat que ha estat un plaer i com no podria ser d'un altra manera donat que en Carles és un jugador molt estimat per tots nosaltres.

Cal esmentat, que el nou flamant campió d'Espanya sub-14 d'enguany és el jugador aragonès Pedro Antonio Ginés Esteo, seguit del valencià Diego Macias Pino i el jugador de la comunitat de Madrid Lin  Yingrui. A la cinquena posició absoluta i nova campiona d'Espanya, Cecília Guillo, mentre que el primer català ha estat en jugador del club escacs Montornès Hong Wei Zheng al qual felicitem pel seu bon campionat.

Cecilia Guillo- Carles Martin 1/2-1/2
Foto de grup de l'expedició catalana sub-14