BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

16 de jul. 2018

Javier s'estrena en el campionat d'Espanya sub-12


(Una crónica de Javier Montero Pérez,  pare d'en Javier)

Javier Montero ha participat del 9 al 14 de juliol en el campionat d'Espanya sub-12 disputat com cada any a Salobreña (Granada). Ha estat una experiència nova per a ell i un premi als seus 5 anys com a jugador d'escacs, la qual esperem que es pugui repetir en el futur.

Aquest any han estat 3 els participants del Club Escacs Pallejà  en aquest campionat: Alex Poyan(sub 8), Javier Montero (sub 12) i Carles Martin (sub 14). Esperem que el proper any es puguin afegir el Diego Fernandez-Huerta( sub 12) i d'altres companys del club que aconsegueixin la classificació

Per a un club com el nostre, tan familiar, proper i modest, el tenir a 3 participants en aquest Campionat és una mostra més de l'éxit en la seva gestió i en el seu model educatiu. Sense els professors-entrenadors i el seu afany permanent per a divulgar aquest esport entre els nostres fills, res d'això hagués estat possible. El camí que van obrir ells, els va seguir en Carles i el seguiràn d'altres jugadors

La experiència durant el Campionat ha estat en general molt positiva, malgrat som conscients de les possibilitats de millora que hauríem d'abordar durant el curs de la propera temporada. Temes com l'acompanyament i la preparació del campionat són capítols a debatre per a que els nostres jugadors explotin millor les seves qualitats i sobretot, per a que competeixin en igualtat de condicions amb la resta d'expedicions autonòmiques que considero estaven molt més assessorades i acompanyades.

Ara només resta animar a Carles i desitjar-li una gran actuació en la seva participació en el campionat d'Espanya sub-14. Molta sort.

Per finalitzar el nou campió d'Espanya ha estat en German Maldonado (AND), el sots-campió el català Gerard Año i el tercer classificat el Diego Vergada (AST) mentre que la primera classificada femenina ha estat la catalala Arami Lobo.

Us deixo algunes fotografies d'en Javier en el Campionat







Foto de grup de la expedició catalana sub-12