BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

1 de jul. 2018

Gran torneig de l'Alex en el campionat d'Espanya sub-8



Gran actuació del nostre jove jugador l'Alex Poyan en el campionat d'Espanya sub-8 disputat a Salobreña(Granada) amb 6 punts sobre 9 en el seu primer campionat estatal finalitzant en la posició 22.

L'Alex, que feia precisament 8 anys durant aquest campionat, és el jugador més jove de la Escola d'escacs del club. Ara no fa ni 1 any començava a jugar i en David Lozano a haver d'ensenyar-li a anotar les jugades per poder jugar al passat Open de Sants. 

El nostre benjamí ha estat recolzat en tot moment per tots els monitors del club, la resta de nens i nenes de la escola d'escacs i pel seu entrenador del club el Toni Gallego Montes.

També ha estat un jugador que ha volgut jugar sempre, àvid de participar en tornejos. Cal recordar que ja va finalitzar tercer en el campionat de Catalunya sub-8 d'enguany. 

Aquest resultat, malgrat les 3 derrotes, és el millor resultat aconseguit mai per un jugador del club en un campionat d'Espanya i de ben segur l'espolona per a futurs esdeveniments que segur que vindran donada la seva joventut i progressió.


Alex disputant una de les seves partides

Per part de la resta de la expedició catalana resalta el sots-campionat del Pau Manel Prada Villagrasa de la Paretana i la cinquena posició del jugador del Montornés l'Alex Villa que no ha pogut millorar la tercera posició aconseguida el passat any. El campió d'Espanya d'enguany ha estat el jugador de la federació d'Andalusia Julen Ibañez. També a destacar el bronze en la categoria femenina de la jugadora del Sitges Martina Lázaro

Ara esperarem si podem millorar aquest resultats de l'Alex amb la participació en el campionat d'Espanya dels nostres jugadors, en Javier Montero en la categoria sub-12 i d'en Carles Martin, com a campió de Catalunya sub-14


L'Alex desconsolat després de perdre en la penúltima ronda