BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

21 de jul. 2018

Finalitza l'Obert Internacional de Sant Martí




Ha finalitzat aquest dissabte la XX edició de l'Obert Internacional de Sant Martí que s'ha disputat al seu centre civic de la capital catalana durant 9 rondes del 13 al 21 de juliol d'enguany amb la participació de 3 dels nostres jugadors, d'una banda els seniors Toni Gallego Montes i en David Lozano i d'altra en sub-8 l'Àlex Poyan, tots tres jugant en el grup B.

Bona actuació d'en Toni i en David, que han finalitzat en la posició 14ena. i 24ena. respectivament amb 6,5 i 6 punts sobre 9, tots dos amb el seu estil, el David més posicional i en Toni més agressiu, mentre que el nostre jove star l'Àlex ha patit més i ha finalitzat amb només 2 punts, malgrat moltes partides perdudes les havia jugat força bé i estava amb clar avantatge.

Concentració màxima d'en Toni
David, a la dreta, jugant una de les seves partides
En el grup B el guanyador ha estat el nostre company del Barcelona l'Ivan Cano al qual felicitem, seguit del jugador del Tres Peons Carlos Vargas i del jugador indi Bansal Raghar.

En el grup A el guanyador ha estat el jugador de l'Azerbaijan, el GM Gadir Guseinor, segon classificat el jove GM peruà José Eduardo Martínez Alcantara i tercer classificat el MI cubà Luis Lázaro Aguero.