BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

10 d’ag. 2018

Finalitza l'Obert Internacional Ciutat de Badalona

Quatre dels nostres jugadors han finalitzat la seva participació en la XLIV edició de l'Obert Internacional Ciutat de Badalona. Memoria M. Castella, que s'ha dut a terme en el Centre Cívic la Salut de l'1 al 9 d'agost amb gairebé 300 participants de diverses nacionalitat.


En el grup B en Toni Gallego Montes ha finalitzat amb 5,5 punts( 4 victòries, 3 taules i 2 derrotes) combinant unes bones partides d'àtac(enrocs oposats, complicacions tàctiques, força iniciativa,...) amb d'altres que volia oblidar i ens comentava que li era complicat el fet de treballar i jugar un torneig alhora.


Toni GM concentrat

Per la seva banda, David Lozano aconseguia un total de 5 punts en el mateix grup (4 victòries, 2 derrotes i 2 partides taules i 1 bye) i es mostrava prou satisfet per la seva participació, malgrat algun que altra ensurt  que atribuïa que havia fet el "gañan" segons comentava.

David en una de les rondes

També s'estrenava en aquest grup B el nostre sub-12 Javier Montero que va agafant força experiència al participar en aquest tipus d'esdeveniment aconseguint un total de 3 punts (2 victòries, 2 taules i 5 derrotes)

El Javier debutava en una competició del Circuit català

En el grup B el guanyador final ha estat en Guillem Mut(Espiga de les Cors) seguit d'en Josep Ferré (Badalona) i de la jugadora sub-14 del Llinars del Vallès Ainhoa Casares.

En el fort grup Obert Magistral Carles Martin va patir en carn pròpia la dificultad d'aquest grup finalitzant amb un total de 3,5 punts (3 victòries, 1 taules, 5 derrotes)

El guanyador del grup ha estat el MI colombià Gallego Alcaraz, seguit del MI Jordi Fluvià, tots dos del Sant Josep de Badalona. Tercer ha estat el MI cubà Luis Lázaro Aguero.

Carles jugant en el grup Magistral
Una vegada finalitzat Badalona, la nostra participació en tornejos estiuencs continúa amb la participació de dos membres destacats de la família Fernandez-Huerta, el pare Sergio i el fill en Diego, disputant a partir d'avui l'Obert de Sant Adrià. Sort a tots dos!