BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

30 d’ag. 2018

Carles Martin finalitza el Campionat d'Europa sub-14 a Riga

El Carles ha finalitzat en 34ena. posició en la seva participació en el campionat d'Europa sub-14 disputat a Riga(Letonia) del 20 al 28 d'agost.

La seva actuació podem considerar-la com molt bona, ja que ha obtingut un total de 5,5 després de les 9 rondes disputades. A excepció de la seva davallada de la primera ronda ( on el rival li va fer una entrega de cavall que va acabar sent una genialitat) i la derrota amb dos mestres Fides(un dels quals l'actual campió d'Espanya Pedro Antonio Ginés), en la resta de partides va aconseguir 5 victòries i unes taules. 


Carles jugant al costat del campió d'Espanya Pedro Ginés Esteo


En Carles i els seus pares, el Jose i la Cati, han destacat que ha estat una gran experiència per superar-se dia a dia i veure de prop aquest esport en la alta competició. 

També han destacat la pinya entre tots els jugadors d'un mateix país i la oportunitat de conviure amb els grans mestres i el psicòleg de la Federació Espanyola que els ha aportat confiança i suport en tot moment. 

En Carles al costat de l' altre jugador català Llibert Céspedes

El guanyador de la categoria ha estat Stefan Pogosyan(Rúsia) i el millor espanyol classificat Pedro Antonio Ginés Esteo, 13è classificat.

Pel que fa als nous campions d'Europa hi ha un predomini de jugadors rusos i han estat els següents en les respectives categories:

Classificació masculina

Sub18   Eugenios Ioannidis (Grècia)

Sub16   Francesco Sonis (Itàlia)

Sub14   Stefan Pogosyan (Rúsia)

Sub12   Volodar Murzin (Rúsia)

Sub10   Artem Pingin (Rúsia)

Sub8    Jahandar Azadaliyev (Azerbaian)


Classificació femenina

Sub18   Aleksandra Dimitrova (Rúsia)

Sub16   Kathaliya Butalova (Rúsia)

Sub14   Ayan Allahverdiyeva (Azerbaian)

Sub12   Olga Karmanova (Rúsia)

Sub10   Alexandra Shvedova (Rúsia)

Sub8     Ekaterina Zubkouskaya (Bielorúsia)



Com a cloenda a la seva bona actuació, en Carles va tenir la oportunitat de jugar unes partides ràpides en la plaça on hi ha el monument dedicat al gran Mihail Tal "el mag de Riga"