BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

14 de jul. 2019

Matias Mingo guanya el VIII Torneig de partides ràpides FM Palleja 2019




Bona jornada escaquística matinal aquest dissabte a la sala Pal.ladius gràcies a la participació d'una setantena de jugadors de diversos clubs amics del Baix Llobregat i d'altres indrets que han disputat un total de 9 rondes a un ritme ràpid a 5 minuts més 2 segons d'increment per jugada.

En el terreny esportiu, es va imposar com ja ho havia fet en més d'una ocasió el MC de la Unió Coral Sant Feliu en Matias Mingo, mentre que el segon classificat ha estat el nostre jove crack, en Carles Martin i tercer classificat el veterà jugador del Barad, Josep Sort. La campiona femenina va estar per la jugadora del CE Sant Boi, la Joana Ros.

Els premis als millors sots 14 van estar per el nostre Diego Fernàndez-Huerta com a primer classificat, seguit per Marc Garre del Masnou segon classificat i l'Ivan Planella (Esplugues l'Avenç) com a tercer classificat i com a campiona femenina sots 14 l'actual campiona de Catalunya sots 8 la Irene Planella de l'Esplugues l'Avenç

Els premis de tram van ser els següents: campió del tram menys de 1800 el nostre jugador el Dani Orellana, realitzant un torneig extraordinari; campió del tram 1801-1900 l'Albert Staromiejski del CE Sant Cugat i el campió del tram 1901-2000, el jugador del CE Sant Joan Despí el Miguel Angel Murillo.  També es va atorgar el trofeu al millor jugador local que va recaure en Antoni Gallego Montes. 

L'entrega de premis la va el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Pallejà acompanyat pel nostre president. 

Podeu veure una mostra de fotografies cortesia dels nostres companys de la Unió Coral Sant Feliu seguint el següent enllaç:


Matias Mingo a l'esquerra, campió del torneig jugant contra
Miguel Angel Murillo campió del tram 1901-2000


Foto de grup amb els jugadors del CEP junt al regidor d'Esports