BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

22 de jul. 2019

Carles Martin finalitza el campionat d'Espanya sots 16



Carles Martin ha finalitzat la seva participació en el campionat d'Espanya sots 16 disputat del 7 al 20 de juliol a la localitat granadina de Salobreña.

El torneig ha estat seguit per nombrosos jugadors del club que han donat el seu suport a en Carles i comentàven "en viu" les jugades via whatsApp des de la distància però amb la mirada i l'escalfor posada en el nostre jove jugador.

Al final tots han valorat com a un èxit el campionat desenvolupat pel Carles que ha finalitzat amb 6 punts en la seva primera participació en aquest campionat en la categoria sots 16, jugant durant bona part del campionat en els primers taulers, competint de tu a tu contra els millors i també detectant àrees de millora sobre els quals s'haurà de treballar en el futur.

El bogey també va estar present en el campionat

En Carles analitzant una de les seves partides amb el GM Jordi Magem,
entrenador de la Federació Catalana

Pel que fa als campions d'enguany el nou campió d'Espanya és el Pedro A. Ginés Esteo (Aragó) actual campió del món sots 14, amb 8 punts,  seguit d'Aaron Alonso Garcia (Regió de Múrcia) i de Gabriel Quispe Arteaga (Comunitat de Madrid), tots dos amb 7 punts. En Carles, amb els seus 6 punts ha finalitzat en la 21ena. posició i ja es prepara per participar en el campionat europeu de Bratislava d'enguany.

La campiona d'Espanya ha estat Maria Eizaguerri amb 6,5 punts seguida de la jugadora de Tenerife Adhara Rodríguez i de la nostra amiga del  Sant Boi, la Joana Ros, a la qual felicitem.

En la modalitat del campionat d'Espanya de ràpides la Maria Eizaguerri també s'ha coronat com campiona, mentre que en Carles ha obtingut també 6 punts finalitzant en la posició 26.

Podi masculí amb Pedro A. Gines com a campió d'Espanya


Podi femení amb Maria Eizaguerri campiona d'Espanya i
la Joana Ros, tercera classificada


Equip català sots 16 present en el campionat d'Espanya 2019