BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

14 de jul. 2019

Finalització de l'Open de Barberà 2019


Ha finalitzat aquest divendres la XLII edició de l'Open de Barberà que s'ha disputat del 4 al 12 de juliol a la Torre d'en Gorgs del citat municipi a un total de 9 rondes i amb la participació de 3 jugadors del club, concretament Carles Martin en el grup A, David Lozano en el grup B i Pere Alegre en el grup C.

Després de les 9 rondes, en Carles ha obtingut un total de 3,5 punts en el fort grup A com també en David que ha estat el torneig més fluix dels que li recordem afectat potser per l'efecte "indi" mentre que en Pere va finalitzar millor amb 5,5 punts però que el resultat podia haver estat més favorable de no haver desaprofitat ocasions malmeses.

Pere Alegre, Barberà 2019

David Lozano, Barberà 2019
En el grup A el guanyador del torneig va ser el gran mestre argentí de l'Escola d'Escacs de Barcelona Fernando Peralta seguit del mestre internacional colombià Camilo Rios i el GM armeni Tigran Harutynian.

En el grup B  impressionants actuacions del campió, el sots 14 de l'Índia S Harshad que es va imposar amb 8 punts, com també del subcampió el seu company Dhumal Gresshman Anand amb 7,5 punts. Tercer va estar el jugador del Sant Cugat Jaume Rios Torondell.

Finalment en el grup C, la victòria va estar per Josep Lluis Garcia Punzano (Cor de Marina Badalona, CE), seguit per David Yulia (Torreblanca, CE) i Dalal Ankit de l'Índia, tots tres anb 7 punts.