BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

3 de març 2019

Lliga Catalana. Ronda 7

Una de bona i una de dolenta en la sortida que teníem aquest matí a la Escola d'Escacs de Barcelona a la seva seu del carrer Aribau, on dos dels nostres tres equips jugaven contra els respectius equips barcelonins, amb la jornada de descans del nostre equip B per vacant, amb els següents resultats:


ESCOLA D'ESCACS DE BARCELONA B  5-3  PALLEJÀ A

Primera derrota de la temporada del primer equip contra un dels rivals directes per pujar de categoria. 

Les coses no començaven bé amb la derrota del Diego Fernandez-Huerta en el darrer tauler en una partida on no ha jugat gaire fi i s'ha vist obligat a entregar peça ja en una posició pésima. La victòria del Toni GM en una bona partida d'atac donava peu a l'esperança però les derrotes de l'Antonio Moreno amb peça de menys resultat d'una combinació i també de l'Alex Bueno posava el 3-1 en el marcador provisional en contra i les coses francament molt difícils.

En la taula 3 en David Lozano, oferia taules que li eren acceptades pel seu contrincant en una partida igualada. Només hi quedaven 3 partides i calia guanyarles per dona la volta en el marcador.

Això no va succeir ja que en la taula 2 en Carles Martin no va poder passar de l'empat amb un recurs de triple repetició en posició complicada. En la taula 1 les coses anaven millor per en Toni GB que va assolir la victòria en una partida on sempre havia portat l'avantatge. 

Amb aquesta situació només faltava la partida de l'Isma Toribio i calia que guanyés per poder empatar el matx. L'oponent li ofereix taules sabedor que l'empat els hi donava la victòria, però l'Isma se la jugà per lluita pel punt, malgrat la seva posició no era favorable. Ja amb la pressió del temps i del resultat comet un greu error on es deixa peça i la partida i establint el marcador definitiu amb derrota del nostre equip

Amb aquest resulta el Pallejà A es col.loca provisional segon de grup, darrera precisament de l'equip de l'Escola d'Escacs de Barcelona que agafa la primera posició.

David Lozano, Carles Martin i Toni GB en els primers taulers del A

ESCOLA D'ESCACS DE BARCELONA C  0-4  PALLEJÀ C

Victòria contundent del tercer equip, on no va haver problemes pels nostres jugadors: En principi, l'Alex Poyan i en Fernando Badia, van donar els 2 primers punts d l'equip, mentre que posteriorment la victòria vindria de les mans del Daniel Orellana i en Sergio Fernandez-Huerta establint el marcador definitiu.

El Pallejà C es col.loca sorprenentment primer de grup amb aquest resultat

Dani Orellana i Alex Poyan en les taules 3 i 4 del Pallejà C
La setmana vinent els  equips de Pallejà jugaran com a locals, el A contra el Barcelona D, el B ho farà contra el líder de grup el Castellbisbal, mentre que l'equip C descansarà per vacant en el seu grup