BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

14 de maig 2018

Participació de l'equip a la Fira de Sant Feliu



S'ha jugat aquest diumenge el I torneig Quadrangular Fira de la Rosa de Sant Feliu de Llobregat en el marc de les seves festes de primavera, on el club participava amb un equip format pels  nostres jugadors Carles Martin, David Lozano, Toni Gallego, Dídac López i els joves Guillem Portales i l'Alex Poyan

El torneig ha constat d'enfrontaments entre 4 equips convidats de 8 jugadors ordenats per ordre de forces a 3 rondes  i a un ritme de partides a 30 minuts a finish.

El nostre equip s'ha hagut de conformar amb la quarta posició, degut a què formava amb 1 baixa injustificada d'última hora que mermava clarament les possibilitats de l'equip en un tauler, i amb un jugador "prestat" en altra.  Tan es així, que es va requerir la presència com a jugador de Fernando, el pare de l'Àlex, que d'aquesta manera va debutar amb el Pallejà jugant dues rondes. Diuen que va practicar uns "escacs dinàmics". Tan es així, que les peces volaven!. 

El guanyador ha estat finalment el CE Martorell seguit del CE Cornellà i l'amfritrió la Unió Coral Sant Feliu, essent el torneig en general molt igualat entre els equips participants.