BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

16 de maig 2018

Open de Foment Martinenc. Ronda 4


Nova jornada de dissabte en el local del Foment Martinenc, amb la participació dels nostres 8 jugadors que hi participen amb resultats discrets en general malgrat que les partides van ser força interessants.

L'atenció es centrava en el duel local que disputaven Pere i el Diego amb victòria final del Diego en una partida que van jugar tots dos bé l'apertura però que en Pere va fallar en el moment crític amb jugades que van ocasionar una falta de desenvolupament i mala col.locació de les seves peces que el més jove va saber aprofitar molt bé.

Per la seva part l'Èric també va jugar per sota del seu nivell i, en posició favorable, va complicar una partida per acabar perdent davant altra jove jugador. Tots dos, el Pere i l'Èric han optat per descansar la propera jornada i fer un parèntesi a aquest torneig ja que es mostraven una mica cansats.

D'altra banda, el Dani Orellana(foto superior), va planta cara a un dels primers jugadors del ranking inicial dels que ja li han tocat uns quants, i va acabar perdent finalment amb la entrada sempre perillosa de la dama contrària en el seu flanc de rei.

En Javier va protagonitzar una de les partides més llarges de la tarda on la partida va acabar en un instructiu final de torres que,  amb avantatge per la millor col.locació del seu rei i de la seva torre, no va poder aprofitar i acabà perdent la partida.

Javier Montero( a la dreta) jugant en solitari el seu final de torres

També l'Alex Poyan, el nostre sub-8,  va perdre la seva partida en la partida més esbojarrada dels nostres, on podia haver passat de tot, amb opcions diverses al llarg de la partida i amb possibilitat de taules quan tots dos jugadors van coronar dama i on seguidament, es va deixar un doble perdent la seva dama en la darrera jugada.

L'altra jugador que disputa el grup C, en Sergio Fernandez-Huerta va guanyar la partida per incompareixença del seu rival.

Finalment, en el grup A, en Carles Martin va guanyar la seva partida en 29 jugades aprofitant un fort atac envers l'enroc contrari.