BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

7 de maig 2018

Open de Foment Martinenc. Ronda 3


Jornada dolenta de resultats pel que fa als nostres jugadors en la tercera jornada de l'Open del Foment Martinenc on només 2 dels 8 dels nostres representants han obtingut la victòria.

Els nostres jugadors s'han mostrat molt generosos en la jornada de dissabte: Pere regalant un alfil després de guanyar un peó en la apertura, l'Àlex també perdent un cavall i en Sergio permeten un fort atac del rival. També en Javier va perdre una peça després de plantejar una apertura amb blanques de forma agressiva mentre que l'Èric va aguantar després de 3 hores de lluita, abandonant per alguna imprecisió en el final que no li va permetre assolir la victòria.

Les victòries arribaren d'en Dani, en una taliana on va anar guanyant peons i també peça de més però que es va complicar al perdre una torre finalitzant en un final de torre contra cavall on la superioritat dels seus peons va acabar per imposar-se. També d'en Diego(fotografia superior) en un escac i mat final amb certes facilitats per part del seu contrincant.

En Dani es va estrenar en el seu compte particular

 Finalment, en el grup A, en Carles no va poder tampoc puntuar amb negres contra l'Adria Campos en una defensa francesa, atac Alekhine-Chatard, on el contrincant es va imposar en una bonica combinació d'atac