BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

28 de maig 2018

Open de Foment Martinenc. Ronda 6


Ronda 6 corresponent a l'Open de Foment Martinenc amb els notres vuit jugadors que han disputat aquest dissabte la partida corresponent.

La atenció es centrava en diversos fronts: d'una banda en el duel localm Èric Alegre-Daniel Orellana(foto superior) en una partida disputada amb joc d'tac i iniciativa per part d'en Daniel que ha tractat de contrarestar l'Èric mitjançant un sacrifici que ha estat dubtós però on finalment ha girat la truita a la partida aconseguint la victòria. Cal dir que el Dani està jugant bé però no s'esta veient afavorit en els aparellaments en aquest campionat.

D'altra banda, el nostre millor classificat en aquest grup C, el Diego aconseguia una altra gesta al guanyar després de sorprendre el rival amb un gambit danès on ha quedat en una posició guanyadora forçant a abandonar la partida en la jugada 20

Diego Fernandez-Huerta realitzant un gran
campionat
Mentrestant, el Javier Montero també ha intentat el mateix amb la mateixa apertura però en una partida llarga i disputada ha acabat abandonan amb desaventatge material de peons.

També en una llarga partida ha guanyat l'Alex Poyan després d'unes complicacions en la apertura on ha guanyat peça, arrivant a un final amb torre de més amb partida totalment al seu favor.

Pel que fa als seniors que disputen aquest grup, partida taules de Pere Alegre, que ha acceptat l'oferiment del rival després d'adonar-se que jugades abans es deixés peça que, per sort, el rival no s'ha adonat, mentre que el Sergio Fernandez-Huerta malgrat de jugar una bona i maratoniana partida, ha hagut de decantar el seu rei al final.

Per l'últim en Carles Martin disputant el fort grup A ha aconseguit taules en el seu enfrontament davant Daniel Riu amb peces blanques contra una defensa escandinava, acabada en un final d'alfils del mateix color.

El proper dissabte es disputa la ronda 7, una de les 3 darreres jornades per finalitzar aquest campionat.

Carles Martin, disputant el grup A