BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

5 de març 2018

Lliga Catalana. Ronda 7

Setena jornada de Lliga on l'equip A visitava Martorell, l'equip B es desplaçava a Cornellà, mentre l'equip C descansava aquesta jornada.

MARTORELL C  0,5- 7,5  PALLEJÀ A

Victòria plàcida del A que formava amb un equip molt superior al rival amb Toni GB, Carles Martin, Xavi Garcia, David Lozano, Toni GM, Luis Vega, Alex Bueno i l'Antonio Moreno.

Partides sense cap comentari per part d'ells ja que majoritàriament el rival es va deixar alguna peça durant el transcurs de la partida. A destacar, però, la bonica combinació de la partida d'en Carles Martin per guanyar peça en la fase tàctica, i les úniques taules d'en David Lozano, on el rival amb un peó de més va forçar les taules per triple repetició de jugades.


Pallejà A(a la dreta):
Antonio Moreno, Alex Bueno, Luis Vega, Toni GM


CORNELLÀ D 3,5-2,5 PALLEJÀ B

Derrota per la mínima del Pallejà B davant el líder de grup el Cornellà D en el desplaçament al "Temple" dels companys de Cornellà.

La jornada va començar amb la partida que va acabar en taules d'en Guillem Portales, en una partida molt seria del nostre sub-14 amb diverses alternatives en el seu transcurs, mentre a la taula del costat Pere Alegre guanyava la seva partida en trenta i poques forçant l' adversari a abandonar, i el sub-8 Àlex Poyan no es convertia aquesta vegada en heroi  perdent la seva primera partida en el seu col.losal campionat.  Així, amb la meitat de partides disputades el marcador es situava en igualtat.


El que va deparar les 3 partides restants va ser de veritable llàstima: en Fernando Badia amb la partida guanyada, la perd, mentre que en Didac López, en una partida igualada, perd totes les opcions en la fase final de la partida.

Finalment, primera victòria en el campionat d'un desafortunat Pere Reyes, que aconseguia el seu primer punt i esperem capgiri la seva mala ratxa

Pallejà B( a la esquerra):
Alex Poyan, Guillem Portales, Pere Alegre, Fernando Badia, Didac López, Pere Reyes