BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

12 de març 2018

Lliga Catalana. Ronda 8


Vuitena i penúltima jornada de la Lliga Catalana d'enguany amb la participació dels nostres 3 equips  de la 1a., 2a. i 3a. categoria respectivament, aquest diumenge a la sala Pal.ladius amb resultats diversos:

PALLEJÀ A  5-3  SANT FELIU B

Match igualat. Malgrat es començava amb un puntet per la incompareixença en el tauler 1 del rival d'en Toni GB, les coses es torçaven per les derrotes de Luis Vega en un final amb dos peons de desaventatge i l'Alex Bueno no gaire fi en el dia d'ahir, mentre que el Didac López aconseguia guanyar situant el marcador parcial en un ajustat 2-2 a manca de 4 partides.

Les coses es complicaven més amb la derrota en la taula 3 d'en Xavier Garcia . Ara bé, en la resta de taules les coses estaven més controlades: victòria amb estil d'en Carles Martin, precisió tècnica d'en Toni GM, i darrer punt d'en David Lozano, precís en el càlcul, que aconseguia posar el marcador final en la victòria local.

La setmana vinent l'equip s'enfronta al 1er. classificat el Vilafranca B en un match que es preveu emocionant.

Pallejà A: Toni GM i Luis Vega en les taules 5 i 6

PALLEJÀ B  5-1  PEÓN DOBLADO B

Victòria cómode del segon equip que s'enfrontava al segon equip de Peón Doblado que va venir amb un equip inferior al que suposadament era previsible.

Les victòries van arribar de les mans de Fernando Badia que es retrobava amb la victòria, del jove sub-14 en Guillem Portales, de l'altra jove l'Èric Alegre i de Pere Alegre amb coronació de dues dames incloses.

Dues úniques taules en la taula 1 d'en Pere Reyes i de l'Ivan Gimenez que va atorgar taules quan tenia la partida guanyada!

La setmana vinent l'equip es desplaça a Barcelona per jugar amb el co-líder de grup l'equip de la ONCE


Pallejà B: Ivan Gimenez i Èric Alegre. Taules 5 i 6

PALLEJÀ C  0,5- 3,5  TORREBLANCA B

Després de la bona temporada dels nostre equip benjamí, ahir tocava patir i amb dolorosa derrota: en Javier Montero, l'Alex Poyan i en Sergio Fernàndez mostrava decebut al deixar-se la dama en una escac a la descoberta.

Única partida taules de la mà d'en Diego Fernàndez-Huerta, acompanyat de la sort quan es va acordar empat quan l'adversari tenia mat en dos que desafortunament per a ell, no va veure.

La propera setmana, l'equip es desplaça novament a Vilafranca per jugar contra un dels seus equips de la tercera categoria

Pallejà C (a la dreta): Alex Poyan, Sergio Fernandez,
(al fons): Diego Fernandez-Huerta, Javier Montero