BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

2 de nov. 2015

Open de Martorell. Ronda 6

Sisena jornada disputada aquest dissabte al recinte firal de Ca n'Oliveres a Martorell amb resultats força possitius dels nostres jugadors.

En el grup C, victòries d'Eric Alegre i Pere Alegre; taules de Carles Martin i derrota de Dìdac López. En el grup B, victòries de Fernando Badia i David Lozano.

Ramiro Burillo-Èric Alegre 0-1

Pel que fa a la partida de l'Èric ha disputat amb peces negres una partida molt aguda que el jove jugador ha solventat bé amb la entrada de la torre en setena fila acompanyada amb la dama i que finalment ha rematat amb un bonic escac i mat de cavall i torre.

Pere Alegre-Ernest Freixa 1-0

Pere Alegre ha guanyat una de les partides més llargues de la jornada. Ha estat una partida dura i molt igualada, on finalment els dos jugadors han arribat amb poc temps. Ben portada al final en un final de torre on el nostre jugador ha fet valdre els dos peons d'avantatge, sacrificant els peons d'un franc per obtenir l'avantatge en el franc oposat.

Rosa Marrugat-Carles Martin 1/2-1/2
Carles Martin ha aconseguit unes taules. El jove jugador en una posició favorable potser ha simplificat de manera dubtosa i ha acabat en una posició final teòrica de taules de peó de torre i torre contra torre que el jugador ha sabut defensar amb coneixement. 

Juan Luis López- Dídac López 1-0

Malauradament en Dídac ha perdut la seva partida, malgrat un cop fet l'anàlisi de la partida s'ha demostrat que el nostre jugador tenia lleugera avantatge durant tot el matx però ha realitzat una jugada de doble interrogant perdent el cavall i posteriorment la partida. 

Fernando Badia-Ricard Barnet 1-0
Victòria de Fernando una vegada ja recuperat de la seva intervenció la passada setmana, amb peces blanques

David Lozano- Concepción Canela 1-0
David va disputar una partida bastant cómode amb iniciativa pel franc de rei on ha guanyat un peó i amb la columna g oberta exercint una forta pressió i finalment, la contrincant amb poc temps de rellotge abandona

La setmana vinent es disputarà la penúltina jornada d'aquest tradicional Open.