BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

30 de nov. 2015

Finalització del Campionat Territorial del Baix Llobregat

Excel.lent notícia per la resta de membres i simpatitzants del club: Toni Gallego ha finalitzat en segona posició la seva participació en el campionat territorial del Baix Llobregat després de la seva victòria en la partida d'ahir enfront Xavier Boloix del club Escacs Cornellà. Potser, segons ens comenta el propi jugador, ha estat la partida més fluixa jugada en tot el campionat, ja que va sortir malament de la apertura, jugant la seva preferida la defensa francesa, però al final va poder assolir la victòria en un final d'alfils. 



D'altra banda Pau Castrillo del Club Escacs Cornellà va guanyar la seva partida amb Santiago Bonay assolint la 1a. posició en el global de la classificació amb els mateixos punts que en Toni( 7 punts) però amb millor desempat, mentre que la tercera posició va estar pel jugador del Club Escacs Sant Joan Despí, César Varela.

Finalment en Lluís Vega va perdre novament aquest cop enfront César Varela en un fi de torneig maleït i acabà finalment en sisena posició de la general. No traurem pas merit a en Lluís que ha estat al capdamunt de la classificació en els tornejos de Martorell i aquest territorial alhora i, potser el cansament, i/o la pressió l'ha fet sucumbir finalment en aquest torneig una vegada es va proclamar tercer classificat el grup B en l'Open de Martorell.

Classificació i resultats a: