BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

9 de nov. 2015

Open de Martorell. Ronda 7

Sort diversa pel que fa als resultats dels nostres jugadors en la disputa de la setena ronda de l'Open de Martorell d'aquest dissabte.

Pel que fa al grup C, victòria amb solvència del "rookie" Dídac López que amb la columna g oberta va atacar molt fort amb una bateria de torre i dama. 

Dídac Lòpez- Francisco Garcia 1-0

També victòria de Carles Martin enfront una defensa escandinava. Va ser una partida molt complicada, on el jove jugador va saber aguantar i finalment, en un cop de sort, el contrincant es va deixar la dama. 

Carles Martin. David Falgas 1-0

La sort que es va tenir en la partida d'en Carles, va faltar en la partida de Pere Alegre. També en una partida complicada, es va arribar a una posició digne de problema tàctic amb posició favorable d'en Pere, però amb problemes de temps. En un intent de no conformar-se i buscar la victòria, no va trobar la resposta adient i malgrat ho va intentar, quan només li restaven 9 segons de rellotge es va produir una jugada desgraciada i va perdre la dama i la partida. 

Pel que fa al grup B, victòria per incomparecença de David Lozano, que donat no va jugar es va dedicar a seguir la partida dels companys. 

Derrota de Fernando Badia en una partida sense gaire història, ja que com diu el propi jugador va ser un "suïcidi consentit".

Fran Izquierdo també va haver de declinar el rei davant les embestides del jove jugador Marc Valle que va aprofitar una imprecisió en la apertura. Fran va haver de perdre la qualitat per intentar tenir contrajoc, però al final no va poder salvar la partida.

A manca d'una jornada, el primer classificat en el grup C és Danilo Infantino del Cervelló amb un impressionant 7/7; en el grup B el primer classificat és el nostre company Luis Vega amb 6 punts seguit de Cristobal Montero(Martorell) i Manel Aparici(Cervelló) amb 5,5 punts; mentre que en el grup A el primer classificat és Arian Gonzalez amb 6,5 punts seguit del GM Miguel Muñoz Pantoja amb 6 punts.

El proper dissabte es disputarà la darrera jornada, mentre que el torneig finalitzarà el dia 21 de novembre amb un torneig de partides ràpides i la posterior entrega de premis