BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

26 d’oct. 2015

Campionat Territorial. Ronda 4

S'ha disputat aquest diumenge en les instal.lacions de la Unió Coral de Sant Feliu la 4 jornada del campionat territorial corresponent al grup Baix Llobregat, on havia l'interessant enfrontament dels 2 jugadors que la temporada vinent defensarant els primers taulers del club, concretament en Toni Gallego i en Luis Vega.

Cal dir que la partida ha acabat en taules, ja que Luis Vega amb la peculiaritat que el caracteritza, com mister Jekyll i mister Hyde, juga molt tranquil amb blanques i més agressiu amb peces negres, mentre que en Toni juga agressiu sempre, però aquest vegada era en Luis qui jugava amb blanques per la qual cosa ha plantejat una apertura que no ha permès jugar a l'atac al seu rival en el dia d'ahir. Finalment, malgrat els intents d'en Toni, la partida ha finalitzat en empat. 

Luis Vega- Toni Gallego  1/2-1/2

Pel que fa a la classificació general després d'aquesta jornada, els veterants jugadors Valentí Marqués(Cornellà) i Santiago Bonay(Gavà), juntament amb Luis Vega(Unió Coral Sant Feliu) i Xavier Boloix(Cornellà) estan al capdamunt de la classificació amb 3,5 punts sobre 4, mentre que el nostre jugador Toni Gallego figura en la cinquena posició amb 3/4.