BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

19 d’oct. 2015

Open de Martorell. Ronda 4

Aquest dissabte s'ha disputat la 4a. ronda de l'Open de Martorell. 

L'atzar ha volgut que en el grup C es produís l'enfrontament dels jugadors del club Pere Alegre amb Carles Martin. En Pere, el qual coneix bé en Carles des de que es va iniciar a la escola d'escacs fa una anys des de ben petit, ha intentat una sorpresa novedosa des de la apertura, però en Carles no s'ha deixar sorprendre i ha realitzat les jugades precises. Fins i tot Pere Alegre comenta que, desprès de la apertura, el negre tenia avantatge. La partida s'ha igualat i han optat per acordar finalment les taules. 

Pere Alegre- Carles Martin 1/2-1/2

També en el grup C, l'Èric Alegre ha perdut envers el seu contrincant malgrat gaudir de molt avantatge de temps, però s'ha despistat al final i no ha pogut evitar un àtac del rival, potser per excès de confiança. També el Dìdac Lòpez ha perdut la seva partida en aquest mateix grup. 

Eric Alegre- Juli Bernat 0-1

En el grup B, també s'ha prodüit l'enfrontament entre el jugador de la Unió Coral Sant Feliu, Luis Vega(el qual retorna al club desprès d'un parèntesi per a la propera temporada) i en Fran Izquierdo. El Luis ha fet una entrega d'un alfil per dos peons que li ha permès un fort àtac i guanyar la partida. 

En el mateix grup, en Fernando Badia finalment ha assolit taules malgrat gaudir d'un peó d'avantatge en un final de cavalls i en David Lozano ha sumat el punt en la partida més llarga de tota la tarda.

Josep Bertran- Fernando Badia 1/2-1/2
La setmana vinent es disputa la 5ena. jornada arrivant a l'equador del campionat.