BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

26 d’oct. 2015

Open de Martorell. Ronda 5

Bons resultats en general dels nostres jugadors després de disputar-se la ronda 5 d' un total de 8. 

En el grup C, Dídac López guanyava a la jove jugadora Marina Pla; mentre que Carles Martin guanyava la seva partida amb el rival potser intentant canviar les peces massa ràpidament pel que es podia observar, mentre que Pere Alegre no va poder passar de les taules davant del jugador dels companys de Cervelló, el veterà Manel Duran en una partida molt igualada. 

Però la nota èpica de la jornada la va protagonitzar en el grup B el nostre jugador Fernando Badia, ja que malgrat haver estat intervingut quirúrgicament durant la setmana i donat d'alta poc abans de l'hospital de Martorell on estava ingressat va aparèixer a disputar la seva partida. " Que gran!" vam pensar molts del seus companys. Fernando no va poder guanyar la seva partida segurament pels efectes encara dels medicaments.

També en el grup B David Lozano va guanyar una partida de forma modélica aprofitant brillantment una imprecisió en la apertura del seu rival, mentre que Fran Izquierdo també va guanyar en una partida enfront la defensa siciliana

Carles Martin- Francisco Martinez 1-0
Una vegada passat l'equador del campionat, el grup C esta encapçalat per Jordi Torres del Vilafranca i Danilo Infantino del Cervelló amb 5 punts;  en el grup B Manel Aparici del Cervelló i Marc Oliveras de la SCC Sabadell estan al capdavant amb 4,5 punts, mentre que el MF cubà Arian González comanda el grup A.

Pel que fa als nostres jugadors Carles Martin(3,5/5), Pere Alegre(3/5), Dídac López(2,5/5) i Èric Alegre(1/3) en el grup C;  Fran Izquierdo(3/5), David Lozano(2,5/5) i Fernando Badia(1/5) en el grup B, a falta de 3 partides per disputar-se