BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

2 de març 2015

Lliga Catalana. Ronda 6: Victòria a Vilafranca

Aquest diumenge l'equip s'ha desplaçat a Vilafranca, una visita habitual les darreres temporades, on en el tercer pis del casinet està ubicada la seu del club escacs Vilafranca, club on sempre es agradable d'anar-hi per la història d'aquest club, per la bona tasca que fa entre el joves i per la bona relació i bon tracte que sempre ens atorguen. 

Mural de l'enfrontament a l'ini del matx 
En aquesta ocasió ens enfrontaven al seu equip D, mentre que a la sala del costat el Vilafranca A jugava a la primera divisió el seu enfrontament amb el Jake, on el Vilafranca conjuga un equip de jugadors veterans amb els joves jugadors que ja són una realitat. 

En quan al nostre enfrontament val a dir, que no va haver discussió: 6-0 a favor dels nostres interessos, victòria previsible donada la diferència d'elo entre ambdós equips. Únicament va haver una partida igualada que es va allargar, la que enfrontava l'Antonio Moreno amb el Josep Maria Tutusaus, que es va decantar a favor nostre jugador finalment, la qual cosa ens alegra molt ja que l'Antonio necessitava una victòria per aixecar-li la moral ja que no portava un bon campionat, a diferència de la temporada anterior. 


Amb aquesta contundent victòria, l'equip es situa co-lider amb el Ribes. La propera setmana juguem contra l'equip Peón Doblado B de Cornellà com a locals. 

A la dreta els tres primers taulers: Antoni Gallego al fons, Fran Izquierdo i Antonio Moreno