BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

23 de febr. 2015

Lliga Catalana Ronda 5: Primera derrota

Primera derrota de la temporada de l'equip davant el Castelldefels B per un marcador ajustat de 3,5 a 2,5. 

El matí no començava gaire prometedor aquest diumenge al matí: la sessió començava amb un marcador desfavorable per una derrota en el tauler 2 de Fran Izquierdo. La resta de taulers estaven força igualats, però en el tauler 1 Toni Gallego es deixava una torre i també el punt en la seva partida, mentre que en el tauler 4 Antonio Moreno perdia per un tema tàctic enfront del jove jugador del Castelldefels. A manca de 3 partides el marcador era desfavorable per 3 a 0, i s'havia de guanyar les 3 per poder igualar el marcador. La emoció estava garantida per assolir la fita que hagués estat memorable.

Però els somnis son somnis, malgrat que en els taulers 3 i  5 Pere Reyes i Alex Bueno aconseguien el punt de les seves respectives partides, en el tauler 6 Fernando Badia només podia aconseguir unes taules en una partida que veritablement no tenia gaire possibilitat de victòria donada la posició final.

Amb aquesta derrota del nostre equip, la classificació dels equips està força igualada amb 4 equips amb 4 punts de 5 possibles. La emoció ben segur, estarà garantida fins al final. 


Matx Palleja-Castelldefels B: Fernando Badia i Alex Bueno