BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

31 de març 2015

Crònica des de l'Ametlla de Mar (III)

Aquest matí s'ha disputat la 6a. ronda del campionat de catalunya d'edats amb victòria del nostre jugador Carles Martín en la categoria sub-12 en una partida molt disputada que ha durat 2 hores i 15 minuts, amb un final de peons i coronació final del nostre jugador i....victòria amb escac i mat.

El nostre jugador i la delegada del club a l'inici de la partida d'aquest mati: ronda 6 

A falta de 3 rondes, el Carles porta 4/6 punts, amb l'objectiu d'aconseguir en les partides que resten els 1,5 punts que li resten per poder optar de ple dret a participar en els campionats d'Espanya, la qual cosa li fa molta il.lusió al jugador

Aquesta tarda hi haurà jornada de descans per a tothom, per aprofitar per anar a la platja o, els mes curosos, preparar-se per a la propera partida. Demà es jugarà la 7a. ronda a les 9,30 hores i la 8a. a les 16 hores, mentre que la darrera es disputarà a les 9,30 hores del proper dijous quan finalitzarà el campionat amb l'entrega de premis a la tarda.

Cal dir que ja ha finalitzat i ja tenim campions en la categoria sub-8 amb Gerard Añó(Peó Vuit) campió, seguit del Nil Garcia(Ripollet) i Alexander de Blois(Peona i Peó)

Pel que respecte a la resta de categories, a sub-10 Jan Travesset(Sant Andreu) es colíder juntament amb Nicolàs Jimenez(Peona i Peo); a sub-12 Víctor Àlvarez(Foment) continua lider despres de les taules aquest matí enfront el 2on. classificat Guerau Massagué(Lleida) i la Joana Ros(Sant Boi) es manté en tercera posició; a sub-14 lideratge en solidari de Gerard Ayats(Llinars) que aquest matí ha guanyat al segon classificat Héctor Sama(La Lira); en la categoria sub-16 els dos lider són Adrian Jimenez(Cerdanyola) i Alex Ventura(Vila Olímpica) que han fet taules aquest matí; mentre que a la categoria sub-18 dura lluita al capdavant amb el MF Pere Garriga(Mollet), Maxim Ventura(Vila Olímpica), Gal.la Garcia Castany i Marc Pozanco( ambdòs del Sabadell). Les últimes jornades decidiràn!