BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

22 de març 2015

Lliga Catalana. Ronda 9: Ascens de l'equip a primera categoria


Inici del matx. Pallejà-Maragall B


Victòria aquest diumenge en la darrera ronda de la Lliga Catalana enfront el Maragall B que ens situa com a campions de grup i permet al Pallejà assolir la fita de pujar a la primera categoria per la temporada vinent, així com disputar els play.-off que es disputaran després de setmana santa per decidir el campió absolut de la segona categoria

El matí començava bé pels nostres interessos amb la vacant en el tauler 6 de l'equip contrari que ens donava un punt d'avantatge. Cal dir que el Maragall de ben segur hagués estat molt més amunt de la classificació si no fos per les baixes que ha presentat en cada ronda. 

Les partides s'han desenvolupat tranquil.lament fins que el Fernando Badia ens ha donat un altra punt enfront a un jove rival que no ha pogut aguantar la embestida. El marcador es situava parcialment 2 a 0. Seguidament en el tauler 3 el Fran Izquierdo feia un fort atac a les peces rivals, en una posició que Fritz donava com força igualada però que ha ocasionat un error greu del rival que no ha tingut més remei que abandonar. En aquests moments el marcador estava 3 a 0 i només ens calia mig punt per assolir el nostre objectiu de victòria. Però les posicions estaven al nostre favor.

Així en el tauler 1, en Toni Gallego ha jugat de forma agressiva contra la defensa carokan del seu rival que s'ha vist sorprès en l'apertura donant un punt més a l'equip mentre que en el mateix moment en el tauler 2 l'Esteve Gumà ha obtingut taules del seu contrincant. L'Esteve encantat ja que portava un peó de menys i teníem un marcador parcial a favor nostre com a guanyadors.

En la darrera partida, el Pere Reyes que els que el coneixem sabem que es un jugador molt lluitador i que no es rendeix mai va intentar, en la partida més llarga del matí, guanyar en una posició molt complicada de final de torre contra alfil. Al final la partida, taules després d'una gran lluita per ambdues parts.

En definitiva, alegria i satisfacció per la temporada i l'ascens assolit. Felicitar a tots els jugadors que han participat en aquesta Lliga .Ara toca gaudir, descansar i preparar els playoff!!!