BENVINGUTS AL CLUB ESCACS PALLEJÀ

28 de febr. 2012

5ena. ronda del Cat x Equips: Pobla de Claramunt 3-5 Pallejà

Aquest diumenge l'equip s'ha desplaçat a La Pobla de Claramunt per a disputar la cinquena jornada del campionat per equips.

Aquesta ronda ha estat possiblement la més dura de les fins ara disputades, el que demostra que no hi ha rival petit. Tras 4 hores de disputa el resultat era d'empat a tres amb 6 partides finalitzades(dues partides taules, dues victòries i dues derrotes), quedant únicament dues partides per finalitzar, que s'han decantat, finalment al nostre favor.

La resta de resultats del grup han estat:

Santpedor B  4,5-3,5  Olesa B
Abrera  7-1  Bellvitge Entitat B
Calaf B  6,5-1,5  Catalònia D

L'equip continúa sumant victòries amb 5 de 5 i el proper diumenge disputa el seu enfrontament amb l'altra equip invicte l'Abrera en un duel que promet ser molt interessant.  

Jornada molt important pel que fa a la Divisió d'Honor amb els següents resultats:

Terrassa  5,5-4,5  Montcada
Barcelona-UGA  5-5  Barberà
Foment  2,5-7,5  Colón Sabadell
Tarragona  4-6  Figueres
Escola Escacs  7-3  Sant Josep Badalona
Lleida  6,5-3,5  Cerdanyola

Amb aquest resultats l'Escola d'Escacs de Barcelona es sitúa lider en solitari al guanyar plàcidament al Sant Josep de Badalona i gràcies a l'empat de l'altra líder el Barcelona-UGA enfront el Barberà, match que en la darrera partida podia haver guanyat Barberà.


Segueixen en la zona mitja, lluny dels primers Montcada, Barberà, Sabadell, Foment i Sant Josep i en plena lluita per evitar el descens amb 2 punts el Lleida, que va aconseguir una important victòria enfront el Cerdanyola, el qual li segueix en la classificació, i el Figueres, que va aconseguir una victòria clau contra l'últim classificat, el Tarragona.


Amb 1 punt el Terrassa ha protagonitzat la sorpresa de la jornada al doblegar al Montcada i ficar-se en ple per la lluita d'una permanència que, a priori, tenia molt difícil.

2 comentaris:

Matías ha dit...

Vinga, Pallejà!! heu de continuar igual!! molta sort en l'enfrontament clau d'aquest diumenge!! Ànims.

Club Escacs Pallejà ha dit...

Gràcies pel teu suport crack!